x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiul de la Vama Giurgiu, stins după nouă ore. Cauza probabilă: foc pus intenționat

Incendiul de la Vama Giurgiu, stins după nouă ore. Cauza probabilă: foc pus intenționat

15 Ian 2022   •   16:55
Incendiul de la Vama Giurgiu, stins după nouă ore. Cauza probabilă: foc pus intenționat

Nouă ore a durat intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului care a izbucnit la două depozite cu tutun și îmbrăcăminte de la Vama Giurgiu. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, conform pompierilor.

Potrivit ISU Giurgiu, incendiul de la vamă a fost lichidat după aproape nouă ore.

„Au ars tutun vrac, cartușe de țigări, articole textile, încălțăminte, alcool sanitar în recipiente din plastic, parfumuri, sticle cu băuturi alcoolice și diverse recipiente cu substanțe inflamabile. În urma acțiunii flăcărilor, unele dintre bunuri nu au putut fi identificate. A fost salvat un butoi cu alcool etilic (1 mc)”, spun pompierii.

Suprafața celor două depozite este de aproximativ 120 de metri pătrați.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliție.

Pentru stingerea incendiului care a izbucnit vineri seara au acționat peste 30 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o descarcerare. De asemenea, pentru degajarea tuturor bunurilor care ardeau mocnit în interiorul depozitelor și pentru a facilita lichidarea incendiului s-a intervenit cu un motostivuitor și un utilaj cu cupă.

(sursa: Mediafax)

×