x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident dramatic la Braşov: O elevă de 13 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etaj la şcoala

Incident dramatic la Braşov: O elevă de 13 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etaj la şcoala

21 Ian 2019   •   17:47
Incident dramatic la Braşov: O elevă de 13 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etaj la şcoala

O fată de 13 ani a ajuns, luni, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov, după ce a căzut de la etajul I al Şcolii Gimnaziale din Bod, unde învăţa.

Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

''IPJ Braşov a fost sesizat prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că o elevă, în vârstă de 13 ani, s-a precipitat de la etajul I al Şcolii Gimnaziale din Bod. Minora a fost transportată la Spitalul Clinic de Copii din Braşov pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează verificări cu privire la stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă'', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a informat că fata a suferit traumatisme la membrele inferioare şi la coloană. "Era conştientă şi a fost transportată la Spitalul Clinic de Copii,de un echipaj SMURD'', a precizat acesta.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Braşov nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere în legătură cu acest caz. AGERPRES

×