x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident feroviar pe raza stației Ploiești Sud

Incident feroviar pe raza stației Ploiești Sud

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2023   •   10:30
Incident feroviar pe raza stației Ploiești Sud

Circulația feroviară pe raza stației Ploiești Sud s-a desfășurat in condiții speciale, luni dimineața, din cauza unui deranjament la linia de contact, provocat de un tren de călători, la ieșirea din depoul Ploiești.

Potrivit CFR SA, luni dimineața, la ora 7.37 s-au remediat deranjamentelem iar trenurile și-au reluat circulația in condiții normale.

„Un tren de călători, la ieșire din depoul Ploiești Sud a rupt pantograful, a rupt firul de contact, pe zona diagonală, și a înterupt alimentarea cu energie pe raza stației Ploiești Sud, fiind afectate toate trenurile care au tranzitat stația. A fost necesară intervenția cu personal specializat și drezine pantograf pentru înlocuirea firului de contact și a componentelor avariate”, a spus purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Trenurile de călători au circulat tractate cu locomotive Diesel, prin Ploiești Triaj, până la.ora 7.37, când s-au repus sub tensiune liniile 1-3 din stația Ploiești Sud și firul 2 aferent secțiunilor Ploiești Sud-Ramificație Ploiești și Ploiești Est-Ploiești Sud.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incident feroviar ploieşti sud