x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident feroviar: Trenul Timișoara – București și-a pierdut vagoanele în câmp

Incident feroviar: Trenul Timișoara – București și-a pierdut vagoanele în câmp

18 Iul 2017   •   12:18
 Incident feroviar: Trenul Timișoara – București și-a pierdut vagoanele în câmp

 

Un incident feroviar neobișnuit  a avut loc în această dimineața pe ruta Timișoara – Bucureșt.Vagoanele trenului Interregio IRN1696, care a plecat din Timișoara aseară, la ora 23.00, cu 30 de minute întârziere, au rămas în câmp în zona localității Radomirești din județul Olt. Incidentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 8.00, vagoanele staționând fără locomotivă timp de aproximativ o oră.Peste 100 de oameni s-au trezit izolați în câmp, la Radomirești, marți dimineața, după ce locomotiva trenului cu care călătoreau (IRN1696) s-a desprins de tren și a gonit mai departe. Incidentul a avut loc dimineața în jurul orei 8.00.

 Peste 300 de călători se aflau în trenul IRN1696, care a circulat pe traseul Timișoara - București noaptea trecută. Aceștia au avut de îndurat trei ore și jumătate de întârziere. În loc să ajungă în gara București la ora 8,22, trenul a ajuns la destinație abia la ora 11,47..

Bănățenii care au călătorit spre București cu trenul Interregio de noapte (cu plecare  din Timișoara la 22,30), au avut parte doar de neplăceri. În primul rând trenul a părăsit gara Timișoara Nord cu 30 de minute întârziere, fără ca vreun angajat CFR să ofere explicații.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: incident feroviar tren interregio