x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident GRAV la Tecuci. O elevă de 6 ani a fost încuiată în clasă de învățătoare. Ce s-a întâmplat cu fetița

Incident GRAV la Tecuci. O elevă de 6 ani a fost încuiată în clasă de învățătoare. Ce s-a întâmplat cu fetița

19 Noi 2021   •   11:02
Incident GRAV la Tecuci. O elevă de 6 ani a fost încuiată în clasă de învățătoare. Ce s-a întâmplat cu fetița

La Şcoala Gimnazială ''Elena Doamna'' din Tecuci s-a întâmplat un incident pe cât de uimitor, pe atât de grav. O elevă la clasa pregătitoare a fost încuiată de învățătoare, joi, la ora 11.45, transmite Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi.

La sfârșitul orelor, cadrul didactic a ieșit cu copiii din clasă pentru a-i conduce la poartă, unde îi așteptau părinții. 

''Din cele relatate de doamna directoare, la finalul orelor, doamna învăţătoare a scos toţi elevii pe hol. Un elev i-a distras atenţia, moment în care eleva s-a dus din nou în clasă, fără să fie observată. Doamna a încuiat uşa şi nu a văzut că eleva a rămas în clasă. Copilul probabil s-a speriat, s-a panicat şi a sărit pe geam. În acel moment o altă doamnă învăţătoare ieşea din şcoală şi a prins fetiţa, aceasta lovindu-se uşor la picior'', a spus directoarea ISJ Galaţi, Gina Brânzan.

Fetița a fost dusă de părinți la Spitalul de Pediatrie din Galaţi. Medicii au constatat că are o mică leziune la genunchi. Copilul nu a fost internat.
''Fetiţa este bine, a avut doar o zgârietură la genunchi. Este acum la şcoală cu mama. A vorbit şi cu psihologul. Fetiţa nu a ştiut cum să gestioneze momentul, s-a panicat şi a sărit pe geam. Doamna învăţătoare este un cadru didactic model. Este foarte afectată de cele întâmplate'', a declarat directorul școlii, Adriana Lefter.

ISJ Galați efectuează un control la unitatea de învăţământ.

 

×
Subiecte în articol: elevă tecuci