x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident teribil la Vaslui: Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a stropit cu benzină doi poliţişti

Incident teribil la Vaslui: Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a stropit cu benzină doi poliţişti

29 Mai 2019   •   12:57
Incident teribil la Vaslui: Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a stropit cu benzină doi poliţişti

Un bărbat de 41 de ani, din comuna vasluiană Duda Epureni, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de ultraj, după ce a stropit cu benzină doi poliţişti, solicitaţi de soţia acestuia să intervină deoarece soţul este violent cu ea şi cu copiii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, femeia a apelat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia poliţiştilor pentru un caz de violenţă domestică, iar la faţa locului s-au deplasat doi poliţişti.

Când poliţiştii care s-au deplasat la caz stăteau de vorbă cu femeia, soţul acesteia i-a stropit pe cei doi cu benzină, având în mână un chibrit, iar în timp ce era imobilizat, l-a lovit pe unul dintre poliţişti.

Poliţia a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi cu privire la cele întâmplate, în cauză fiind instrumentat un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat arestat vaslui politie benzina