x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență în Olt. Înmormântare cu mascaţii!

Inconștiență în Olt. Înmormântare cu mascaţii!

07 Apr 2020   •   21:09
Inconștiență în Olt. Înmormântare cu mascaţii!
Sursa foto: Foto: observator.tv

Zeci de oameni care participau, marți, la o înmormântare, în comuna Slătioara, județul Olt, au fugit la vederea „mascaţilor”. Jandarmii şi luptătorii SAS au fost sesizați că sunt încălcate prevederile ordonanţelor militare.

Potrivit unor surse locale, la înmormântarea din Slătioara participau aproximativ 40 de oameni. Ei erau adunaţi într-o curte, unde murise o femeie.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112, de către un localnic, astfel că zeci de polițiști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi au ajuns la gospodăria unde avea loc adunarea, iar la sosirea mascaţilor, cei care participau la înmormântare au fugit.

„În urma unui apel 112, prin care a fost sesizat faptul că în curtea unei locuințe de pe raza comunei Slătioara este oficiată o înmormântare, la care participă mai mult de 8 persoane, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ganeasa s-au deplasat la fața locului pentru a verifica dacă sunt încălcate prevederile ordonanțelor militare. În momentul în care polițiști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi au ajuns la fața locului, mulțimea s-a dispersat.”, a declarat, Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Soţul femeii decedate, un bărbat de 61 de ani, a fost amendat cu 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: înmormântare cu mascați