x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan. Un tânăr beat, cu dreptul de a conduce suspendat, s-a răsturnat cu mașina 

Inconștiență la volan. Un tânăr beat, cu dreptul de a conduce suspendat, s-a răsturnat cu mașina 

de Redacția Jurnalul    |    26 Aug 2023   •   12:00
Inconștiență la volan. Un tânăr beat, cu dreptul de a conduce suspendat, s-a răsturnat cu mașina 
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un tânăr beat și cu dreptul de a conduce suspendat a provocat un accident de circulație pe șosea din județul Prahova. El s-a răsturnat cu mașina și a lovit un gard.

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în comuna Filipeștii de Pădure. La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpina. Ei au stabilit că în accident a fost implicat un singur autoturism condus de un tânăr in vârsta de 19 ani, din comună.

Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, lovind gardul unui imobil. Polițiștii au aflat că șoferul era băut și nu trebuia să se afle la volan.

„Din verificări, s-a stabilit faptul că tânărul figura în bazele de date cu dreptul de a conduce suspendat. Totodată, cu ocazia testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, au anunțat polițiștii.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit și a ajuns la spital. El este cercetat într-un dosar penal de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, conducere a unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat și vătămare corporală din culpă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident beat