x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Haos pe o stradă din Timișoara, după ce un influencer a promis că dă benzină gratis

Haos pe o stradă din Timișoara, după ce un influencer a promis că dă benzină gratis

de Redacția Jurnalul    |    18 Oct 2024   •   16:15
Haos pe o stradă din Timișoara, după ce un influencer a promis că dă benzină gratis

Un influencer a promis șoferilor că face un „giveaway” cu benzină gratis, vineri, în Timișoara, iar acest lucru a creat haos pe o stradă din Timișoara, unde influencerul plătește carburantul.

Polițiștii rutieri din Timișoara sunt, la ora transmiterii știrii, pe strada Cluj, din Timișoara, unde încearcă să fluidizeze traficul, deoarece mulți șoferi care au auzit că se dă carburant gratis au venit să alimenteze.

„Având în vedere mesajul lansat în spațiul public care a adunat un număr mare de participanți la trafic la o stație de alimentare cu combustibil de pe strada Cluj din Timișoara, în zonă sunt prezente echipaje de poliție pentru fluidizarea traficului și evitarea apariției unor evenimente negative. Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament civilizat”, transmite Poliția Timiș.

Mulțimea s-a adunat după ce un influencer, MCC, a postat pe Instagram că va oferi benzină gratis pentru tot orașul.

„Pentru că am ajuns la target-ul de 100.000 de dolari și am promis că voi dona din bani, vineri, 18/10 de la ora 14:00-15:00, voi oferi benzină gratis! Vreeau cât mai multe comentarii și reproșuri să facem acest giveaway posibil și vă aștept pe toți acolo! O să fie nebunie”, spune el, pe Instagram.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: influencer benzina Timișoara