x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ISU București: 37 de intervenţii pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme sau pe carosabil

ISU București: 37 de intervenţii pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme sau pe carosabil

13 Noi 2016   •   11:22
ISU București: 37 de intervenţii pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme sau pe carosabil
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Un număr de 37 de intervenţii au avut loc duminică dimineaţa în Capitală, pentru îndepărtarea copacilor căzuţi din cauza vântului puternic, iar alte 41 sunt în desfăşurare, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

"De la ora 8,00 până la 10,30, au fost gestionate 37 de intervenţii pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme sau pe carosabil, a bannerelor, a panourilor publicitare, a elementelor de construcţii de pe faţadele blocurilor, respectiv a stâlpilor de electricitate rupţi sau în pericol de cădere", informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, în prezent sunt în desfăşurare 41 de intervenţii, la care se adaugă un număr semnificativ de apeluri care continuă să fie primite.

"Resursele angrenate în acest moment în operaţiunile de intervenţie pot gestiona situaţia, dar, dacă situaţia meteorologică se va înrăutăţi, se poate dispune suplimentarea efectivelor, cu pompieri din turele libere sau cu echipe din cadrul Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă (USISU) Ciolpani", precizează ISU.

Echipajele ISU Bucureşti - Ilfov au intervenit pe străzile Drumul Găzarului, Dunăvăţ, Baba Novac, Mihai Bravu, Plevna, Teiul Doamnei, Lotrioara. www.agerpres.ro

×