x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jaf armat la o sucursală Alpha Bank, transformat într-o adevărată nebunie. Ce au descoperit polițiștii

Jaf armat la o sucursală Alpha Bank, transformat într-o adevărată nebunie. Ce au descoperit polițiștii

29 Feb 2016   •   15:10
Jaf armat la o sucursală Alpha Bank, transformat într-o adevărată nebunie. Ce au descoperit polițiștii

Desfășurare de forțe la sediul unui bănci, după ce a fost declanșat butonul de panică, scrie pressalert.ro.

Jaful armat de la Alpha Bank din centrul Aradului s-a dovedit a fi, însă, o alarmă falsă.

Zeci de polițiști și jandarmi au ajuns luni la prânz la fața locului, după ce butonul de panică a fost activat. Oamenii legii au venit pregătiți pentru ce e mai rău.

Ajunși la locul cu pricina au stabilit că nu e vorba de niciun jaf. Mai mult, se pare că butonul de panică a fost acționat din greșeală, de un angajat al unei firme care efectua mentenanța la sistemul de securitate.

Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili detaliile incidentului.

Desfășurare de forțe la sediul unui bănci, după ce a fost declanșat butonul de panică. Jaful armat de la Alpha Bank din centrul Aradului s-a dovedit a fi, însă, o alarmă falsă. Zeci de polițiști și jandarmi au ajuns luni la prânz la fața locului, după ce butonul de panică a fost activat. Oamenii legii au venit pregătiți pentru ce e mai rău. Ajunși la locul cu pricina au stabilit că nu e vorba de niciun jaf. Mai mult, se pare că butonul de panică a fost acționat din greșeală, de un angajat al unei firme care efectua mentenanța la sistemul de securitate. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili detaliile incidentului.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/02/alerta-jaf-armat-la-o-sucursala-alpha-bank-transformat-intr-o-adevarata-nebunie-ce-descoperire-au-facut-politistii/

×