x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale La Braşov se deschide cel mai mare mall pentru copii care va avea şi cinematograf 8D

La Braşov se deschide cel mai mare mall pentru copii care va avea şi cinematograf 8D

16 Feb 2017   •   15:48
La Braşov se deschide cel mai mare mall pentru copii care va avea şi cinematograf 8D

Brașovul va avea, din luna martie, un nou punct de atracție: este vorba despre cel mai mare mall din Europa destinat copiilor. Acesta se construiește la Brașov, în prelungirea complexului comercial Brintex. Este vorba despre o investiție de peste 5 milioane de euro, capital autohton, iar suprafața desfășurată este mai mare de 10.000 de metri pătrați.

Copiii împreună cu părinții vor avea parte de o experiență deosebită în cinematograful 8D care se va deschide odată cu inaugurarea Superland, cel mai mare parc de distracții pentru copii din Europa.

Cinematograful are o vedere panoramică de 360 de grade, atracție ce de asemenea este unică în Europa la ora actuală. Acțiunea se va petrece în faţă, în spatele sau în lateralul privitorilor, astfel încât de la simpla vizionare a unui film publicul va pătrunde într-o lume interactivă care le va tăia respiraţia pe toată durata experienţei.

Sala dispune de 30 de locuri rotative ce îi așteaptă pe spectatori la diferite genuri de filme incepand de la desene animate pana la filme istorice.

×
Subiecte în articol: brasov mall copii cinematograf 8D