x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale La Omniasig au fost avizate daune pentru 10 apartamente din incendiul de la Constanța

La Omniasig au fost avizate daune pentru 10 apartamente din incendiul de la Constanța

22 Dec 2021   •   10:46
La Omniasig au fost avizate daune pentru 10 apartamente din incendiul de la Constanța

În cazul incendiului de proporții ce a avut loc pe 16 decembrie într-un bloc din Constanța, compania Omniasig a primit până în acest moment avizare de daună pentru 10 apartamente din respectivul bloc, ce aveau încheiate asigurări facultative de locuință.

Specialiști din cadrul Direcției Daune Omniasig s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea constatării daunelor și analiza situației, în vederea soluționării dosarelor de daune în cel mai scurt timp posibil.

Polițele în baza cărora au fost deschise dosarele de daună sunt asigurări facultative de locuință, iar patru dintre acestea cuprind în acoperire și bunurile din interiorul apartamentelor.

Conform ultimului bilanț al ISU Constanța, în incendiu au fost afectate 150 de apartamente. 35 de apartamente au fost afectate de flacără prin balcoane și geamuri deoarece unele aveau balcon deschis cu livingul. 37 de mașini au fost distruse. 250 persoane, din care 70 copii, au fost evacuate, 30 de persoane au fost asistate medical la fața locului. Opt victime au fost transportate la Spitalul Județean cu intoxicații și arsuri, iar alte 5 persoane au fost duse la spitalul modular militar instalat pe Stadionul Portul.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Omniasig