x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Într-un oraș din România, locatarii unui bloc au strâns semnături pentru a-și obliga vecinii să renunțe la cățel. Cockerul este trecut la întreținere

Într-un oraș din România, locatarii unui bloc au strâns semnături pentru a-și obliga vecinii să renunțe la cățel. Cockerul este trecut la întreținere

de Redacția Jurnalul    |    29 Oct 2023   •   08:20
Într-un oraș din România, locatarii unui bloc au strâns semnături pentru a-și obliga vecinii să renunțe la cățel. Cockerul este trecut la întreținere
Sursa foto: Hepta

Mai mulți locatari dintr-un bloc din Alba Iulia au strâns semnături și vor să oblige o familie să își scoată câinele din apartament.

Conform Alba24.ro, ”Personajul principal” al scandalului dintre vecini este Maiky, cockerul negru al tinerei familii formată din soț, soție și fiica lor. Cei trei locuiesc în apartamentul respectiv de 2 ani, cu contract de chirie. Pentru a se asigura că nu vor avea probleme, oamenii și-au înregistrat și câinele la asociația de proprietari.

Maiky plătește întreținere.

În data de 22 octombrie, 13 proprietari din cei 22 din bloc au semnat o lista prin care cer familiei să relocheze câinele în termen de 10 zile.

Motivul pentru care s-a cerut ca familia să renunțe la câine ar fi neînțelegerile între vecini.

Câțiva locatari nu suportă animalele de companie și ar vrea ca acestea să nu mai fie prezente în bloc. Maiky ar fi singurul cățel din bloc.

Laurențiu, proprietarul câinelui, a spus că unii vecini ar fi supărați că el folosește prea mult liftul zilnic când coboară cu Maiky afară.

Acesta spune că animalul este foarte cuminte și nu latră când familia nu este acasă. Faptul că animalul nu latră când sunt plecați stăpânii a fost confirmat și de un alt vecin al familiei.

Reprezentații asociației de proprietari au precizat că nu au primit reclamații potrivit cărora animalul ar deranja liniștea locatarilor și nici că ar face mizerie în bloc sau în zonă.

Mai mult, aceștia susțin că legal nu există nici o formă prin care să îl oblige pe Laurențiu să își arunce animalul din casă.

 

×
Subiecte în articol: cocker alba iulia semnături intretinere