x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Lucrări pe Autostrada Soarelui. Unde sunt restricții de trafic

Lucrări pe Autostrada Soarelui. Unde sunt restricții de trafic

30 Sep 2021   •   10:42
Lucrări pe Autostrada Soarelui. Unde sunt restricții de trafic

Podul peste brațul Borcea, de pe A2, va fi reabilitat. Lucrarea va începe vineri și autoritățile vor impune restricții de trafic.

Lucrările la calea de rulare la podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la kilometrul 149, vor începe vineri.

Ca urmare, vor fi instituite restricții de circulație. Concret, va fi închisă calea 1 de rulare, pe sensul de mers București – Constanța.

„Vor fi realizate următoarele lucrări de reparații și reabilitare: înlocuirea hidroizolației și a căii pe partea carosabilă și trotuare, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea rosturilor de dilatație, lucrări de reparații cu betoane speciale - la placa de suprabetonare a viaductelor de acces și la pile, lucrări de refacere a protecției anticorozive la structura metalică, atât pe podurile principale, cât și pe viaductele de acces, consolidări structurale cu benzi din fibre de carbon grinzi precomprimate”, a anunțat CNAIR.

Podul peste brațul Borcea are lungimea de 970 metri. Este un pod combinat de cale ferată și șosea, care traversează fluviul Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavoda, conectează orașele Fetești și Cernavodă, dar și regiunile Dobrogea și Muntenia.

Mediafax

×
Subiecte în articol: a2 bratul borcea bratul borcea