x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mai multe pungi cu vibratoare, găsite într-un parc din Târgu-Jiu

Mai multe pungi cu vibratoare, găsite într-un parc din Târgu-Jiu

06 Iul 2017   •   16:12
Mai multe pungi cu vibratoare, găsite într-un parc din Târgu-Jiu

Mai mulți locuitori din strada General Christian Tell, din Târgu-Jiu, au avut parte de o surpriză plină... de ”vibrații”.

Aceștia au găsit în parc mai multe plase cu vibratoare și alte jucării erotice. Martori au fost și copiii care se aflau în parc, la joacă. Martorii spun că obiectele ar avea legătură cu perchezițiile efectuate ieri, în dosarul „Videochat la saloanele de înfrumusețare”, scrie gorjeanul.ro.

”Efectuăm verificări pentru a stabili împrejurările în care au ajuns la fața locului”,  au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au efectuat, marţi dimineaţa, 16 percheziţii pe raza municipiului Târgu-Jiu, la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane fizice, bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, fiind vizate unele saloane de înfrumuseţare ce desfăşoară activitatea de videochat, conform IGPR. 

Un număr de 10 persoane au fost aduse cu mandat la sediul poliţiei, pentru audieri, precizează sursa citată. 

Persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu la bugetul statului peste 500.000 de euro din activitatea infracţională. 

La acţiune au participat ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Gorj şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. 

×