x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mai mulți turiști au fost amendați pentru că au urcat cu ATV-urile în zona protejată din Piatra Craiului

Mai mulți turiști au fost amendați pentru că au urcat cu ATV-urile în zona protejată din Piatra Craiului

22 Oct 2022   •   19:23
Mai mulți turiști au fost amendați pentru că au urcat cu ATV-urile în zona protejată din Piatra Craiului
Sursa foto: Jandarmeria Brașov

Jandarmeria Brașov a primit o sesizare în această după-amiază conform căreia, în zona protejată a Parcului Național "Piatra Craiului", un grup de turiști urcase cu ATV-urile, lucru interzis de lege.

În această după-amiază, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona Parcului Național "Piatra Craiului", a fost sesizat că în zona protejată a parcului se află mai multe ATV-uri:

"Jandarmii s-au deplasat spre zona "La Table" și au identificat acolo mai multe persoane, cu două ATV-uri, faptă care contravine prevederilor legale.

Astfel, persoanele au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum total de 4000 lei în conformitate cu prevederile Legii 407/2006 a vânătorii și fondului cinegetic, pentru circulația în scop de agrement, cu mijloace auto în afara căilor de circulație publică în fondurile cinegetice, fără acordul gestionarului.

Într-o altă zonă a parcului național, pentru aceleași încălcări ale legislației, au mai fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2000 lei.", transmite Jandarmeria Brașov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×