x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Maramureş: O ploaie torenţială a afectat traficul pe DN18 şi a inundat curţile unor gospodării din Vişeul de Sus

Maramureş: O ploaie torenţială a afectat traficul pe DN18 şi a inundat curţile unor gospodării din Vişeul de Sus

22 Aug 2016   •   22:00
Maramureş: O ploaie torenţială a afectat traficul pe DN18 şi a inundat curţile unor gospodării din Vişeul de Sus

O ploaie torenţială produsă luni seara a afectat parţial traficul rutier pe DN 18 între localitatea Moisei şi Vişeul de Sus, potrivit unei informări emise de dispeceratul ISU Maramureş.

Un reprezentat al primăriei din oraşul Vişeul de Sus a declarat, pentru AGERPRES, că ploaia torenţială care a durat aproape 30 de minute a antrenat de pe versanţii muntoşi din apropierea localităţii pietre, crengi şi roci de mici dimensiuni, care au ajuns pe carosabilul DN 18.

De asemenea, viitura a inundat curţile şi culturile agricole din mai multe gospodării, fără a pricinui daune majore.

Echipele de intervenţie ale ISU Maramureş ajutate de localnici au intervenit pentru curăţarea carosabilului DN 18 de aluviuni, cât şi pentru curăţarea curţilor gospodăriilor afectate.

Conform Poliţiei Rutiere Baia Mare, pe DN 18 şi pe străzile din oraşul Vişeul de Sus se putea circula în condiţii optime la aproximativ două ore de la producerea ploii torenţiale.

DN 18 este principalul drum de legătură dintre judeţul Maramureş şi judeţul Suceava, traversând mai multe comune şi oraşe situate la poalele Munţilor Pietrosul Rodnei.

AGERPRES

×