x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Maramureş: Pădurea din Dealul Măgoaja, tăiată ilegal de persoane necunoscute

Maramureş: Pădurea din Dealul Măgoaja, tăiată ilegal de persoane necunoscute

08 Mar 2016   •   15:07
Maramureş: Pădurea din Dealul Măgoaja, tăiată ilegal de persoane necunoscute

Lucrătorii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din IPJ Maramureş au demarat o cercetare pentru depistarea autorilor care au tăiat o suprafaţă apreciabilă de pădure din dealul Măgoaja, din Munţii Ţibleşului, doborând ilegal câteva mii de arbori.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Dumitriţa Rus, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că în urma unor sesizări, poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice desfăşoară o activitate complexă de cercetare privind daune aduse fondului forestier prin tăierea masivă de arbori, în locul cunoscut sub numele de Dealul Măgoaja.

"Cercetarea este în derulare şi avem în vedere daune imense aduse fondului forestier prin tăierea unui număr însemnat de arbori din Dealul Măgoaja", a spus marţi Dumitriţa Rus.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Silvice Maramureş, în urma tăierilor efectuate în pădurea din Dealul Măgoaja pe suprafaţă întinsă se pot observa mii de cioate, semn că arborii n-au fost tăiaţi de la bază pe unele porţiuni.

×