x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Marfă contrafăcută de 7,7 milioane de lei, confiscată la Constanța și Tulcea

Marfă contrafăcută de 7,7 milioane de lei, confiscată la Constanța și Tulcea

de Redacția Jurnalul    |    01 Noi 2023   •   20:30
Marfă contrafăcută de 7,7 milioane de lei, confiscată la Constanța și Tulcea

Polițiștii de frontieră din Constanța au ridicat marfă bănuită că este contrafăcută în valoarea de aproximativ 7,7 milioane de lei, a comunicat, miercuri, Poliția de Frontieră. Polițiștii au găsit un container plin cu încălțăminte și un microbuz încărcat cu haine și accesorii.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au controlat un container cu marfă adus din China, iar vameșii de la punctul de trecere a frontierei Isaccea din județul Tulcea, un microbuz.

După verificări, organele abilitate au constatat că în interiorul containerului se aflau aproximativ 13.680 perechi de încălțăminte sport, replici de branduri cunoscute, în Portul Constanța.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 6.840.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Într-un microbuz, la punctul de trecere a frontierei Isaccea, polițiștii de frontieră au descoperit 3.519 articole vestimentare, precum încălțăminte, îmbrăcăminte, curele de ceas și huse de telefon care purtau însemnele unor mărci cunoscute.

Produsele, în valoare de aproximativ 830.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră desfășoară anchete.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: constanta tulcea marfa contrafacuta