x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mașină de poliție implicată într-un accident grav la Caraș-Severin. Doi agenţi au fost grav răniți

Mașină de poliție implicată într-un accident grav la Caraș-Severin. Doi agenţi au fost grav răniți

15 Ian 2020   •   13:19
Mașină de poliție implicată într-un accident grav la Caraș-Severin. Doi agenţi au fost grav răniți
Sursa foto: Sursa: Antena3

Accident extrem de grav în județul Caraș Severin. O mașină de poliție a fost lovită în timp ce însoțea o ambulanță. Doi agenți de poliție au fost grav răniți și au rămas încarcerați.

Accidentul s-a produs pe DN 6, între Caransebeş şi Orşova, în zona localităţii Buchin din judeţul Caraş-Severin. Potrivit unor surse, autospeciala de Poliţie marca Dacia Logan, ce aparţine IPJ Teleorman, s-a lovit puternic cu o altă maşină.

Conform radioresita.ro, o maşină de Poliţie din Teleorman, aflată în misiune a lovit o autoplatformă care cicula din sens opus, iar ofiţerul de poliţie se află în stare gravă la spitalul din Caransebeş. Autospeciala Poliţiei avea semnalele luminoase şi acustice pornite şi însoţea o ambulanţă care se îndrepta spre Timişoara. Într-o depăşire, aceasta a acroşat autoplatforma al cărui şofer a ieşit puţin din coloană. În ambulanţă se afla un pacient care trebuia să ajungă la Gătaia.

În urma impactului, cei doi agenţi de poliţie au suferit leziuni grave şi au rămas încarceraţi în maşină.

Potrivit DRDP Timişoara, accidentul s-a produs pe DN 6 la Buchin, iar pe lângă maşina de Poliţie, în eveniment au fost implicate o autocamionetă şi două TIR-uri.

www.antena3.ro

×