x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A ajuns cu mașina în râu din cauza unui inconștient care circula neregulamentar pe contrasens

A ajuns cu mașina în râu din cauza unui inconștient care circula neregulamentar pe contrasens

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2023   •   22:42
A ajuns cu mașina în râu din cauza unui inconștient care circula neregulamentar pe contrasens
Sursa foto: ISU Mehedinți

O mașină care a făcut o depășire neregulamentară pe o șosea din județul Mehedinți a provocat un accident. În urma impactului, o altă mașină a căzut într-un râu.

Potrivit Poliției Mehedinți miercuri, în jurul orei 18.00 „un conducător auto de 43 ani, din comuna Tălpaș, jud. Dolj, a condus un autovehicul pe DN6, din direcția mun.Orșova către mun. Dr.Tr.Severin, iar la intersecția cu DC 607 C, a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unei coloane de autovehicule, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula in fața sa și al cărui conducător auto în vârstă de 39 ani, din loc. Ialomița, jud. Mehedinți se angajase în schimbarea direcției de mers pentru a pătrunde pe DC 607C”.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 39 ani a căzut în râul Bahna. Șoferul a reușit sa părăsească autovehiculul căzut în apă. Trei persoane cu vârste cuprinse între 28 și 33 ani, aflate în ce de a doua mașină, au fost transportate la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu Severin pentru investigații medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza, a fost întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mehedinţi accident