x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoferul unei mașini cu un pasager ieșit pe trapă, amendat după ce imaginile au fost publicate online

Șoferul unei mașini cu un pasager ieșit pe trapă, amendat după ce imaginile au fost publicate online

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2023   •   19:40
Șoferul unei mașini cu un pasager ieșit pe trapă, amendat după ce imaginile au fost publicate online

Șoferul unei mașini care transporta prin Rădăuți un pasager ieșit pe trapă, a fost depistat și sancționat de polițiști după ce imaginile au ajuns în mediul online

Incidentul a avut loc pe o stradă din Rădăuți. Polițiștii au văzut filmarea, l-au identificat pe șofer și ulterior l-au oprit în trafic.

„În cursul serii precedente (sâmbătă, 2 septembrie n.r.), pe rețelele de socializare și în spațiul mediatic online au apărut imagini care surprind un autoturism, circulând pe strada Calea Bucovinei din mun. Rădăuți, având un pasager ieșit pe trapa vehiculului. Șoferul de 27 ani a fost identificat cu operativitate aseară în trafic de polițistii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți”, a transmis IPJ Suceava.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu 10 puncte amendă în valoare de 1.450 de lei pentru „transportul persoanelor neasigurate pe geamul autoturismului și pentru faptul că nu purta centura de siguranță”.

 

×
Subiecte în articol: masina trapa amenda