x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mașină urmărită în trafic, după ce alți șoferi au reclamat că vehicul e condus agresiv

Mașină urmărită în trafic, după ce alți șoferi au reclamat că vehicul e condus agresiv

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2023   •   12:00
Mașină urmărită în trafic, după ce alți șoferi au reclamat că vehicul e condus agresiv

Polițiștii din Giurgiu au urmărit în trafic o mașină al cărui șofer a fost reclamat că ar conduce agresiv. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor, a pierdut controlul direcției și a lovit un copac, apoi a fugit, lăsând în urma sa pasagerul rănit.

Poliția municipiului Giurgiu a fost sesizată miercuri noaptea, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un vehicul este condus agresiv, din direcția Vlașin către Ghimpați.

Au intervenit imediat polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ghimpați, care au depistat o autoutilitară, pe DC108, în afara localității Cămineasca, iar la semnalele regulamentare de oprire, șoferul acesteia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Ulterior, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un copac.

În urma producerii accidentului, un bărbat de 36 de ani, pasager pe locul din dreapta al autoutilitarei, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul, un bărbat de 39 de ani, din județul Teleorman, a părăsit locului producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor. Acesta a fost depistat la scurt timp, în localitatea Ghimpați, iar rezultatul testării cu aparatul drager a indicat valoarea 0.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aflat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru recoltarea probelor biologice de sânge, acesta rămânând internat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident giurgiu