x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Metoda îmbrățișării. Cum a furat o femeie în câteva secunde un portofel cu 5.500 de lei

Metoda îmbrățișării. Cum a furat o femeie în câteva secunde un portofel cu 5.500 de lei

13 Oct 2022   •   14:52
Metoda îmbrățișării. Cum a furat o femeie în câteva secunde un portofel cu 5.500 de lei
Sursa foto: Politia Română

O femeie din Târgu Mureș este cercetată de polițiști, după ce i-a sustras unei persoane 5.500 de lei din buzunar, fiind urmărită pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 10 octombrie a.c., un bărbat, de 53 de ani, în timp ce se afla pe o stradă din Reghin, ar fi fost abordat și îmbrățișat de o femeie, de 35 de ani, din Târgu Mureș.

Astfel, profitând de neatenția victimei, femeia în cauză i-ar fi sustras, din buzunarul hainei, portmoneul în care avea 5.500 de lei.

În urma probatoriului administrat, față de persoana bănuită de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

„Foarte greu de crezut că cineva să vă îmbrățișeze, pe stradă, fără niciun motiv. Până și dacă aceasta transmite o stare de bine, tot este un motiv. Dacă era doar atât, tare bine mai era! Dar nu a fost așa…

O doamnă a îmbrățișat un domn, posesor de portofel cu 5.500 de lei în el. Din păcate pentru el, a rămas cu buzunarul gol.

Colegii noștri din Târgu Mureș au găsit-o pe doamna cu pricina și 50% din banii însușiți pe nedrept. Sperăm că a îmbrățișat ideea reținerii pentru 24 de ore”, este mesajul afișat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

×
Subiecte în articol: targu mures furt metoda îmbrățișării