x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Metrorex deschide luni staţia Aurel Vlaicu şi accesul dinspre Hotel Horoscop al staţiei Piaţa Unirii 1

Metrorex deschide luni staţia Aurel Vlaicu şi accesul dinspre Hotel Horoscop al staţiei Piaţa Unirii 1

30 Iul 2017   •   16:35
Metrorex deschide luni staţia Aurel Vlaicu şi accesul dinspre Hotel Horoscop al staţiei Piaţa Unirii 1

Staţia de metrou Aurel Vlaicu şi accesul dinspre Splaiul Independenţei şi Bulevardul Unirii al staţiei Piaţa Unirii 1 vor fi deschise luni, 31 iulie, cu o zi mai devreme faţă de data anunţată iniţial, informează Metrorex. 

"Metrorex a găsit împreună cu Antreprenorul sistemului control-acces, soluţiile optime şi sigure pentru reducerea timpilor de execuţie şi finalizarea mai devreme a lucrărilor. Astfel, luni, 31.07.2017, va fi deschisă staţia Aurel Vlaicu, dar şi accesul dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (Hotel Horoscop) al staţiei Piaţa Unirii 1, cu o zi mai devreme faţă de data anunţată. La solicitarea Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe şantier şi lucrează intens pentru ca mâine să deschidă accesul călătorilor", se arată într-un comunicat al Metrorex remis, duminică, AGERPRES. 

Metrorex asigură călătorii că va depune toate eforturile împreună cu antreprenorul sistemului de control-acces, astfel încât lucrările să fie finalizate " în condiţii de siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil". 

"Reamintim publicului călător că proiectul de modernizare a instalaţiilor de control-acces se află în plin proces de implementare şi că orice nereguli sesizate sunt transmise Constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii să poată beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur şi confortabil", precizează Metrorex. 

Metrorex a anunţat că în perioada 19 iulie - 29 august va realiza lucrările de modernizare a instalaţiilor de taxare de la 21 de accesuri din 11 staţii. Astfel, vor fi modernizate până la finele verii staţiile Piaţa Unirii 1 şi 2, Eroii Revoluţiei, Păcii, Obor, Piaţa Victoriei 2, Piaţa Sudului, Eroilor, Politehnică, Preciziei, Gorjului. 

Până la data de 19 iulie, Metrorex a finalizat lucrările de modernizare la 42 de accesuri din 20 de staţii. www.agerpres.ro

×