x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Militarul care amenință că se aruncă de la etajul 7 nu a renunțat nici după 24 de ore. Bărbatul încă stă pe pervazul geamului

Militarul care amenință că se aruncă de la etajul 7 nu a renunțat nici după 24 de ore. Bărbatul încă stă pe pervazul geamului

de Redacția Jurnalul    |    09 Iun 2023   •   07:45
Militarul care amenință că se aruncă de la etajul 7 nu a renunțat nici după 24 de ore. Bărbatul încă stă pe pervazul geamului
Sursa foto: Tion.ro

Bărbatul care amenință că se aruncă de la etajul 7, la Timișoara, ține autoritățile pe jar de aproape 24 de ore. Negociatorul Poliției încă încearcă să îl convingă pe bărbat să renunțe la gest.

„Bărbatul încă stă pe pervazul geamului. Nu a renunțat la gestul extrem. Negocierile continuă”, au informat, vineri dimineață, surse locale.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani amenință de joi dimineață că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Șagului din Timișoara.

La fața locului au mers polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pompierii și un echipaj medical.

Potrivit „Opinia Timișoarei”, bărbatul este plutonier major la o unitate militară din Timișoara, are un copil, iar colegii lui au declarat că mergea regulat la psiholog și se plângea că e foarte stresat la serviciu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: militar timisoara aruncă de șla etaj