x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul din Bârlad atacat de tigru bengalez, după ce s-a trezit din beție: "Acolo era o pisică, ce-i drept, era mai mare"

Bărbatul din Bârlad atacat de tigru bengalez, după ce s-a trezit din beție: "Acolo era o pisică, ce-i drept, era mai mare"

de Redacția Jurnalul    |    31 Aug 2023   •   14:15
Bărbatul din Bârlad atacat de tigru bengalez, după ce s-a trezit din beție: "Acolo era o pisică, ce-i drept, era mai mare"
Sursa foto: Cristian Apostol

Un bărbat din Bârlad a scăpat ca prin minune din ghearele unui tigru bengalez.

Acesta s-a ales cu piciorul sfârtecat de tigrul de la Grădina Zoologică dar neagă, spunând că s-a luptat cu o pisică. 

După ce s-a trezit din anestezie, dar și din beție, nu mai știa cum a ajuns la spital cu piciorul stâng bandajat. 

Aflând ce s-a întâmplat, el le-a spus medicilor că nu s-a luptat cu un tigru, ci cu o pisică mai mare, scrie Vremea Nouă.

El a fost internat la Spitalul Municipal Elena Beldiman din Bârlad, în stare de inconștiență, după ce, băut fiind, a băgat piciorul în cușca tigrilor. 

"Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spuneți dumneavoastră. Acolo era o pisică, ce-i drept, era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!", a spus bărbatul când s-a trezit din beţie.

Bârlădeanu are 46 de ani și, după ce a petrecut la Bâlciul din Bârlad, și-a încercat puterile cu tigrul bengalez de la Zoo. Omul s-a cățărat pe gratiile de la cușca tigrului, unde nu mai era plasă de protecție.

Tigrul l-a rănit la un picior, dintr-o simplă mișcare a labelor, iar bărbatul s-a ales cu o plagă și fractură deschisă la glezna stângă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: tigru bărlad zoo tigru bengalez