x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Moarte SUSPECTĂ în Neamț. O tânără a fost găsită moartă într-o locuinţă, cu hainele arse, deşi nu există urme de incendiu sau explozie

Moarte SUSPECTĂ în Neamț. O tânără a fost găsită moartă într-o locuinţă, cu hainele arse, deşi nu există urme de incendiu sau explozie

05 Noi 2017   •   09:42
Moarte SUSPECTĂ în Neamț. O tânără a fost găsită moartă într-o locuinţă, cu hainele arse, deşi nu există urme de incendiu sau explozie

Moarte misterioasă într-o comună din județul Neamț. O tânără în vârstă de 23 de ani, cu handicap mintal sever a fost găsită decedată pe pat cu arsuri pe tot corpul.

Mama ei a găsit-o și a încercat să stingă incendiul cu o pătură.

În aceste condiții, criminaliștii au o misiune destul de dificilă. Trebuie să afle cum a murit fata pentru că în afară de hainele de pe ea nimic din cameră nu a ars.

Potrivit reprezentanţilor ISU Neamţ, pompierii au fost anunţaţi, sâmbătă seară, că s-ar fi produs o explozie la o locuinţă în localitatea Bălţăteşti, la faţa locului deplasându-se şase pompieri cu o autospecială.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului au găsit o tânără decedată, care avea hainele arse.

În urma primelor cercetări, pompierii au stabilit că în locuinţa respectivă nu s-a produs o explozie şi nici nu a fost vreun incendiu.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi aflarea cauzei decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiţii a avut loc decesul tinerei de 23 de ani.

×
Subiecte în articol: incendiu