x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Momente de panică la Braşov! Mai mulţi porci mistreţi se plimbă nestingheriţi pe străzile din centrul oraşului

Momente de panică la Braşov! Mai mulţi porci mistreţi se plimbă nestingheriţi pe străzile din centrul oraşului

13 Feb 2018   •   10:31
Momente de panică la Braşov! Mai mulţi porci mistreţi se plimbă nestingheriţi pe străzile din centrul oraşului

Este alertă la Braşov, unde porcii mistreţi se plimbă 'în familie' pe străzile oraşului. Localnicii de sub Tâmpa au postat pe Internet imagini cu animalele coborâte din păduri până în mijlocul civilizaţiei.

Jandarmii braşoveni, aflaţi în serviciul de patrulare, au intervenit, luni seara, pentru alungarea unor porci mistreţi care ajunseseră pe străzile din Braşov.

'În urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112 prin care a fost anunţată prezenţa unei turme de mistreţi în zona străzilor Dobrogeanu Gherea şi Molidului din municipiul Braşov, jandarmii braşoveni au fost nevoiţi să intervină pentru 'restabilirea' climatului de normalitate în ceea ce priveşte ordinea publică', se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Braşov.

Localnicii au postat pe reţelele de socializare imagini cu porcii mistreţi care se plimbă "în familie" pe străzile dintre blocurile oraşului de sub Tâmpa.Totodată, şi Jandarmeria din Braşov a postat imagini cu animalele sălbatice din mijlocul civilizaţiei.

Mistreţii au fost goniţi spre pădure şi au fost, de asemenea, înştiinţate şi instituţiile abilitate, pentru a acţiona potrivit competenţelor.

'Informăm pe această cale cetăţenii şi nu numai, chiar şi turiştii aflaţi în tranzit că este de dorit să se evite confruntarea directă cu astfel de animale şi cu atât mai mult să se evite hrănirea tuturor animalelor sălbatice', precizează sursa citată.

Sursa: Agerpres, Jandarmeria Brasov/ Facebook.com

 

×
Subiecte în articol: porci mistreti brasov