x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Municipiul Galați rămâne în scenariul galben

Municipiul Galați rămâne în scenariul galben

15 Mar 2021   •   10:45
Municipiul Galați rămâne în scenariul galben
Sursa foto: Lucian Alecu

Municipiul Galați rămâne în scenariul galben pentru următoarele două săptămâni deoarece rata de infectare cu COVID-19 este de 2,29/1.000 de locuitori, potrivit deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

"Începând cu data de 15 martie, ora 0,00, pentru unitatea administrativ-teritorială Galaţi, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 293 din 10 martie privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", se arată în hotărârea CJSU Galaţi.

Restaurantele, teatrele, cinematografele, sălile de spectacole, cazinourile şi sălile de jocuri de noroc pot funcţiona la interior, în limita a 30% din capacitate.
Rămân valabile restricţiile impuse la nivel naţional, închiderea magazinelor la ora 21,00, restricţii de circulaţie după ora 22,00, masca obligatorie în spaţiile deschise şi închise.

 

×
Subiecte în articol: galaţi scenariu galben covd