x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nămeții de zăpadă au izolat un sat din Vrancea. Urgențele medicale, rezolvate cu șenilatele

Nămeții de zăpadă au izolat un sat din Vrancea. Urgențele medicale, rezolvate cu șenilatele

22 Apr 2017   •   12:50
Nămeții de zăpadă au izolat un sat din Vrancea. Urgențele medicale, rezolvate cu șenilatele

Situație dramatică la Costișa, în comuna Tănăsoaia, unde de vineri seară până sâmbătă au apărut două urgențe medicale, iar salvatorii au pornit la drum cu autoșenilatele ISU.

Vineri seara, un bătrân de 92 de ani a sunat la 112, acuzând dureri abdominale. Cum drumul era inaccesbil, în ajutorul său a pornit un echipaj de salvare cu șenilata. Bătrânului i-au fost acordate îngrijiri medicale la domiciliu, refuzând să fie transportat la spital.

O altă urgență medicală a apărut în sat sâmbătă dimineața, după ce un bătrân de 90 de ani a căzut și și-a fracturat șoldul.

Sâmbătă  autospeciala cu șenile de la Stația de Pompieri Adjud a pornit către caz, cu un echipaj de ambulanță, și luptă cu nămeții pentru a ajunge acasă la bătrânul care are nevoie de ajutor.

Tot la Costișa au nevoie de ajutor, sâmbătă dimineața, și 3 copii care au febră. Este vorba despre un sugar de 8 luni, o fată de 3 ani și un băiat de 2 ani, ai căror părinți au solicitat intervenția unui echipaj medical întrucât cei mici au temperatură mare.

În zonă, de la primele ore ale dimineții de sâmbătă sunt mobilizate forțe impresionante ale pompierilor și Secției de Drumuri Naționale, care încearcă să deblocheze drumul către satul Costișa.

Sursa: jurnaldevrancea.ro

×