x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un nou-născut a murit după ce medicul l-a lăsat 13 ore să agonizeze. Bebelușul a fost trimis la morgă, deși era viu

Un nou-născut a murit după ce medicul l-a lăsat 13 ore să agonizeze. Bebelușul a fost trimis la morgă, deși era viu

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2023   •   11:00
Un nou-născut a murit după ce medicul l-a lăsat 13 ore să agonizeze. Bebelușul a fost trimis la morgă, deși era viu
Sursa foto: antena3CNN

Un bebeluș născut prematur a stat 13 ore fără să primească îngrijiri de la medicul ginecolog care l-a adus pe lume, anunță avocatul Adrian Cuculis, citând raportul INML.

Incidentul s-a produs în urmă cu peste un an iar dr. Florian Robe este suspect pentru tentativă de omor calificat. 

„13 ore fără să fi primit îngrijiri medicale, concluzia raportului INML.

Cazul medicului Florian Robe (suspect în cauza pentru tentativă la omor calificat cu privire la un copil nou născut prematur) este reactivat de către expertiza INML care îl arată că principal vinovat pentru toate sechelele copilului pe acest medic ginecolog.

Aduc aminte că întreaga opinie publică a fost zdruncinată în urmă cu mai bine de un an, atunci când PTB a emis ordonanță de suspect pentru acest medic, și asta după ce imagini filmate din maternitate arătau un copil prematur aruncat pe o tăviță de fier și lăsat să agonizeze înainte de a fi mutat direct în morgă, deși era viu”, explică Adrian Cuculis. 

Potrivit avocatului, „expertiza arată cum pasivitatea medicului a pus în pericol viață copilului și a contribuit esențial la deteriorarea stării de sănătate a acestuia”.

Medicul ginecolog Florian Robe lucrează la Spitalul Polizu din Capitală. Mai multe paciente îl acuză pe doctor de rele practici, provocând traume psihice și sechele fizice mamelor și copiilor. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: florian robe copil inml bebelus medic