x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nuntă în familia Halep, oprită de polițiști. A fost deschis dosar penal

Nuntă în familia Halep, oprită de polițiști. A fost deschis dosar penal

27 Iul 2020   •   07:52
Nuntă în familia Halep, oprită de polițiști. A fost deschis dosar penal
Sursa foto: Facebook

O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep, desfăşurată pe terasa unui restaurant din municipiul Constanţa, cu participarea a circa 200 de persoane, a fost oprită, duminică seară, de poliţişti şi jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, anunță Realitatea.

Zeci de polițiști au mers, duminică seara, pe o terasă din Constanța, unde urma să aibă loc o petrecere cu mai mult de 50 de invitați, fără ca mesele să fie distanțate.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, care anunța un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța, potrivit Mediafax.

Astfel, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști, care au constantat că nu sunt respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane.

„Am avut o nuntă mai măricică, vreo 200 de persoane. Terasa are 600 de locuri, poliţia şi 122 de jandarmi, nu dă voie să intre decât 50 de persoane", a declarat Nicu Terzi, patronul restaurantului, pentru publicaţia locală Replica
 

Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări legate de respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

La fața locului au fost și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali.

A fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

×