x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O ambulanţă cu un copil şi mai multe autoturisme, rămase blocate în nămol după ce au fost deviate de pe E85

O ambulanţă cu un copil şi mai multe autoturisme, rămase blocate în nămol după ce au fost deviate de pe E85

07 Apr 2019   •   09:19
O ambulanţă cu un copil şi mai multe autoturisme, rămase blocate în nămol după ce au fost deviate de pe E85

O ambulanţă care transporta un copil, dar şi mai multe autoturisme au rămas blocate în nămol, pe un drum de exploataţie, în localitatea Secuienii Noi, după ce au fost deviate de pe drumul european E85 din cauza unui accident rutier.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru, a declarat, pentru AGERPRES, că ambulanţa era din Iaşi şi transporta un copil la tratament la Techirghiol, nefiind o urgenţă medicală.

"Apelul de la ambulanţă SAJ Iaşi a venit la ora 5,45. Traficul era deviat pe un drum alternativ. Se pare că ar fi greşit drumul şi au rămas împotmoliţi în nămol pe un drum de exploataţie agricolă. Au fost discuţii cu personalul medical din ambulanţă pentru a muta copilul, dar aceştia au spus că nu este necesar acest lucru", a declarat putătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Potrivit sursei citate, ambulanţa a fost deblocată după două ore şi jumătate cu ajutorul unor tractoare de la primărie şi urmează să fie adusă pe drumul european pentru a-şi continua drumul către Techirghiol.

De asemenea, au fost scoase din nămol şi două autoturisme şi un autocamion care au rămas blocate din aceleaşi motive.

Conform ISU Neamţ, în accidentul rutier care a dus la blocarea drumului european E85 au fost implicate un TIR şi un autoturism.

"În urma accidentului produs la ora 23,40 au rezultat două victime, din care una încarcerată în autoturism. O victimă a fost descarcerată de echipajele ISU. Cele două victime au fost preluate de către echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Victima descarcerată prezenta fracturi la membrele inferioare, iar a doua victimă acuza dureri toracice şi abdominale", a precizat dispecerul ISU Neamţ.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, traficul rutier a fost deblocat duminică dimineaţa, în jurul orei 6,00, după ce a fost adusă o macara de mare tonaj de la Bacău pentru a repune pe roţi TIR-ul. Acesta era încărcat cu role de hârtie şi, înainte de a fi ridicat, a fost golit de marfă. AGERPRES

×