x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O comună din Neamț va avea Aqua Parc

O comună din Neamț va avea Aqua Parc

09 Iun 2017   •   15:50
O comună din Neamț va avea Aqua Parc

Comuna Alexandru cel Bun cu o populație de 5.000 de oameni, din județul Neamț, va avea de la 22 iunie parc acvatic. Aqua Park Blue Eden se întinde pe o suprafață de 6,5 hectare și a fost construit printr-un parteneriat public-privat, în care Primăria nu a fost obligată să pună la dispoziţie terenul pentru efectuarea investiţiei. 

Parcul acvatic a fost construit de către SC Aqua Park Blue Eden“ SA, la care Consiliul Local al comunei Alexandru cel Bun este acționar principal, prin societatea proprie, SC Serv Com AlBun SRL.

“Aqua Park Blue Eden” este un complex de tratamente și recreere situat în satul Vădurele din amintita comună care se constituie deja într-un concurent cât se poate de serios pentru Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, a cărei deschidere se tot amână de mai bine de doi ani și care își propune să atragă turiști și din celelalte județe, dar și din Moldova și Ucraina, fără de care nu ar putea să își suporte costurile de funcționare. 

De menționat că Piatra Neamț se află la 45 de minute de mers cu mașina de comuna Alexandru cel Bun. Rămâne de văzut dacă autoritățile locale vor reuși să convingă turiștii să le viziteze stabilimentul.

Sursa: botosaneanul.ro

×