x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a născut pe o stradă din Timişoara (VIDEO)

O femeie a născut pe o stradă din Timişoara (VIDEO)

29 Iun 2015   •   14:47
O femeie a născut pe o stradă din Timişoara (VIDEO)
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Situaţie incredibilă, luni dimineaţa, într-o stație de tramvai din Timișoara, relatează pressalert.ro

O gravidă în ultima lună a adus pe nume copilul în plină stradă. femeii i-a venit sorocul chiar în stația de tramvai, de pe Calea Dorobanților. Până să ajungă echipajul ambulanței solicitate prin apel la 112, femeia a născut, ajutată de o trecătoare.

Totul a fost filmat de o altă timișoreancă, ce a și relatat evenimentul. ”O femeie azi-dimineață în jurul orei 7 a născut în plina strada, în stația de tramvai pe Calea Dorobanților în Timișoara. Femeia a născut ajutată de o simpla doamna care era în stație pregătită să meargă la munca. Nici de data aceasta medicii nu şi-au făcut datoria, au ajuns și foarte târziu la locul faptei și plus de asta au fost și foarte neglijenți, ei erau foarte pasivi în loc sa vadă de copil dacă respira… se ocupau sa o acopere pe femeie…. au luat copilul cu tot cu cordon și așa i-au pus pe amândoi pe targă. Oameni buni, dragi români e strigător la cer. Sa facem ceva nu se mai poate chiar sa fim tratați în halul ăsta”, scrie Emma Tărăbugă.

Conform directorului Spitalului Județean din Timișoara, Marius Craina, femeia care a născut astăzi în plină stradă are 28 de ani și a fost dusă cu ambulanța, împreună cu bebelușul, la maternitatea Bega.
×