x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O fetiţă de 2 ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite într-un accident rutier, în Zărneşti

O fetiţă de 2 ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite într-un accident rutier, în Zărneşti

25 Ian 2016   •   15:19
O fetiţă de 2 ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite într-un accident rutier, în Zărneşti

Cinci persoane, între care şi un copil în vârstă de doi ani, au fost rănite în urma unui accident produs duminică pe DJ 203K, pe raza localităţii buzoiene Zărneşti. Copilul, o fetiţă în vârstă de doi ani, a decedat luni la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

'Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău către Vintilă Vodă, într-o curbă uşoară la dreapta, un bărbat de 32 de ani din comuna Cernăteşti a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 33 de ani din aceeaşi localitate. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto şi a altor trei persoane, în vârstă de 32, 8 şi 2 ani, toate pasagere în maşina condusă de bărbatul de 32 de ani', a precizat luni, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, IPJ Buzău.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă a declarat pentru AGERPRES că 'fetiţa a transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, dar a decedat astăzi (luni-n.r.) din cauza traumatismelor grave suferite'.

×