x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O parașută suspectă a căzut lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin. SRI a intervenit pentru securizarea zonei

O parașută suspectă a căzut lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin. SRI a intervenit pentru securizarea zonei

25 Aug 2015   •   08:32
O parașută suspectă a căzut lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin. SRI a intervenit pentru securizarea zonei
Sursa foto: informatiadeseverin.ro

Lucrătorii Serviciului arme, explozivi şi substanţe periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi au demarat, marţi, cercetările în vederea identificării unui obiect zburător depistat lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES că prin numărul unic de urgenţă 112 mai mulţi cetăţeni au semnalat faptul că în vecinătatea bisericii din cartierul Kiseleff din Drobeta Turnu Severin a căzut din atmosferă, luni seara, un obiect care semăna cu o paraşută, zgomotul produs de impactul cu pământul atrăgând atenţia locatarilor din perimetrul respectiv.

"S-a sesizat Serviciul Român de Informaţii, care a trimis la faţa locului o echipă de pirotehnişti dotaţi cu echipamente utilizate în astfel de situaţii, iar lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi au securizat zona. Până la ridicarea obiectului, circulaţia a fost închisă pe strada unde a căzut acesta", a precizat Lohon.

Potrivit sursei citate, nu este exclus ca obiectul aterizat lângă biserică să fie o sondă meteo sau paraşuta unui avion de mici dimensiuni care a survolat în cursul serei regiunea, însă singurii care vor stabili tipul şi natura acestuia sunt specialiştii în materie.  

×