x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O tânără din Costești, la un pas de a fi ucisă de fostul soț. Bărbatul este încă în libertate

O tânără din Costești, la un pas de a fi ucisă de fostul soț. Bărbatul este încă în libertate

20 Mai 2017   •   15:25
O tânără din Costești, la un pas de a fi ucisă de fostul soț. Bărbatul este încă în libertate

O femeie care s-a întors în tarã din Anglia, sã îsi vadã fiica, a trãit cosmarul vietii: a fost la un pas de a fi ucisã de fostul sot!

O tânãrã din Costesti, județul Vaslui, a trecut prin momente de groazã, dupã ce fostul sot a bãtut-o pânã a bãgat-o în spital, a amenintat-o cu moartea si a tâlhãrit-o. 

De pe patul de spital, femeia a povestit cã a încasat o bãtaie sorã cu moartea, cã a fost lovitã cu pumnii si picioarele în cap si în burtã. Fostul sot, Radu Gheorghitã Danda, i-a smuls apoi telefonul din buzunar si a urcat-o cu forta în masinã. Avea de gând sã o ducã în afara localitãtii si sã o omoare, apoi sã se spânzure. 

Tânãra, de 28 de ani, a reusit sã scape cu viatã dupã ce s-a prefãcut cã îi este foarte rãu si are nevoie de apã. Agresorul a oprit masina la casa pãrintilor lui si Ramona Flaviana a reusit sã fugã în casa fostilor socri. Nici acolo nu a scãpat de furia bãrbatului. A încasat din nou lovituri cu pumnii si picioarele. În timp ce îsi lovea victima, bãrbatul rãspundea la mesajele surorii Ramonei. Abia dupã ce aceasta si-a dat seama cã nu sora ei este cea care rãspunde mesajelor si a amenintat cã va suna la politie dacã nu o lasã în pace, agresorul s-a potolit.
În fata politistilor, victima a declarat cã a fost bãtutã, sechestratã, amenintatã cu moartea si tâlhãritã, dar agresorul se plimbã liber chiar dacã, pentru astfel de fapte, ar fi trebuit retinut de polițiști.

Sursa: vremeanoua.ro

×