x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O tânără din Iaşi s-a sinucis la fel ca Mădălina Manole. Ce a scris în biletul de adio

O tânără din Iaşi s-a sinucis la fel ca Mădălina Manole. Ce a scris în biletul de adio

28 Mar 2019   •   12:09
O tânără din Iaşi s-a sinucis la fel ca Mădălina Manole. Ce a scris în biletul de adio

Ramona Elena Palade, o tânără de 20 de ani din localitatea Glodenii Gândului, judeţul Iaşi, a murit în cursul zilei de marţi, 26 martie, după ce a ingerat medicamente cu băuturi alcoolice.

O adevărată tragedie cutremură România astăzi. Marţi-noapte, în jurul orei 4:30, Ramona a decis să își încheie socotelile cu viața, luând un „cocktail" de pastile, exact ca Mădălina Manole.

Tânăra locuia alături de concubinul ei, în casa părinţilor acestui. Iubitul a fost cel care a găsit-o în stare de inconştienţă după ce, conform unui bilet găsit lângă ea, a băut tărie cu pastile.  

Caz șocant instrumentat de polițiștii din Iași, care trebuie să elucideze misterul morții unei tinere de doar 20 de ani. Ramona Elena Palade locuia în casa viitorilor socri, o locuință modestă din localitatea ieșeană Glodenii Gândului, când a comis gestul șoca

Tatăl concubinului victimei a fost cel care a sunat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță. Ramona a primit îngrjiri la domiciliu, iar medici au preluat-o apoi cu salvarea pentru a o transporta la spital.

Potrivit unor surse, citate de Cancan, anchetatorii au găsit un bilet de adio pe care victima a scris: „Ramona vă iubeşte! Dacă ajung la spital, iertaţi-mă. Am baut 3 pumni de pastile cu tarie”.

Din păcate, în ambulanță, starea tinerei s-a înrăutățit, iar medicii au fost nevoiți, într-un final, să declare decesul. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au fost sesizați, în acest caz fiind deschis un dosar penal de ucidere din culpă. Sursa:  www.romaniatv.net

×
Subiecte în articol: tanara moarta iasi madalina manole