x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Oase umane și haine, găsite într-o zonă muntoasă din Vâlcea: Persoana a dispărut în luna august în zonă mănăstirii Pătrunsa

Oase umane și haine, găsite într-o zonă muntoasă din Vâlcea: Persoana a dispărut în luna august în zonă mănăstirii Pătrunsa

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2023   •   20:56
Oase umane și haine, găsite într-o zonă muntoasă din Vâlcea: Persoana a dispărut în luna august în zonă mănăstirii Pătrunsa
Sursa foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Mai multe fragmente osoase și obiecte de îmbrăcăminte au fost găsite sâmbătă în localitatea Costești, în zona montană a vârfului Țucla din masivul Buila - Vânturarița, județul Vâlcea.

Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Vâlcea au descoperit bunuri și fragmentele osoase ale unei persoane dispărute în luna august în zonă mănăstirii Pătrunsa.

Persoana a fost descoperita în masivul Buila Vanturarita sub vârful Țucla unde probabil a căzut într-o zona de abrupt stâncos.

Potrivit Poliției Vâlcea, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Costești, în zona montană a vârfului Țucla din masivul Buila - Vânturarița, au fost găsite mai multe fragmente osoase.

Polițiștii au identificat la fața loculu mai multe fragmente osoase şi câteva articole de îmbrăcăminte.

„Fragmentele osoase și obiectele în cauză au fost preluate de către reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării expertizei medico-legale. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea identităţii persoanei, precum şi a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul”, transmite Poliția Vâlcea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: oase umane mănăstirea Pătrunsa