x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Inundaţii în Slatina şi Balş la un liceu şi la societăţi private; peste 2.400 consumatori fără energie electrică

Olt: Inundaţii în Slatina şi Balş la un liceu şi la societăţi private; peste 2.400 consumatori fără energie electrică

03 Iul 2017   •   14:39
Olt: Inundaţii în Slatina şi Balş la un liceu şi la societăţi private; peste 2.400 consumatori fără energie electrică

Peste 2.400 consumatori din zona de sud a judeţului au rămas fără energie electrică luni, în urma precipitaţiilor abundente, în timp ce la Slatina şi la Balş apa a inundat subsoluri, curţi şi obiective economice, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. 

El a precizat că, luni, pompierii ISU Olt intervin la Balş pentru evacuarea apei din beciul unei casei şi de la subsolul unei unităţi bancare unde, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, nivelul apei era de circa 40-50 de centimetri. 

În municipiul Slatina, pompierii intervin pentru evacuarea apei de la demisolul Colegiului Tehnic "Alexe Mari" (pe un hol, unde sunt atelierele), dintr-o hală şi din curtea unei firme de curierat de pe strada Piteşti, cât şi din curtea unei firme de confecţii textile, unde există pericolul ca apa din precipitaţii să ajungă şi într-o hală de producţie. 

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, 2.401 de consumatori din oraşul Corabia şi din comunele Izbiceni, Ianca, Vădastra şi Bucinişu sunt nealimentaţi cu energie. Sunt afectate, din cauza furtunii, 67 de puncte de transformare, iar pentru remedierea defecţiunilor la reţeaua de distribuţie lucrează în teren nouă echipe ale distribuitorului de energie electrică. AGERPRES

×
Subiecte în articol: inundatii in slatina