x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Traficul rutier pe DN 65, blocat între Găneasa şi Pădurea Saru din cauza unui incediu

Olt: Traficul rutier pe DN 65, blocat între Găneasa şi Pădurea Saru din cauza unui incediu

30 Iun 2017   •   14:49
Olt: Traficul rutier pe DN 65, blocat între Găneasa şi Pădurea Saru din cauza unui incediu

Traficul rutier pe DN65, între Găneasa şi Pădurea Saru, a fost blocat, vineri după-amiaza, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată, ce se manifestă cu mai multe focare pe terenurile agricole din proximitatea drumului, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudia Radu. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, suprafaţa afectată de incendiul de vegetaţie uscată din zona Găneasa - Pădurea Saru este de aproximativ 40 de hectare. 

Pentru stingerea incediului de vegetaţie uscată acţionează echipaje de pompieri de la Slatina. 

"Ard vegetaţie uscată şi cereale păioase, în mai multe focare, cu degajare de fum pe drumul european. Acţionează două echipaje de stingere a incendiilor de la Detaşamentul Slatina şi se deplasează în zonă o a treia autospecială de stingere a incendiilor de la Slatina", a precizat Băsăsşteanu. 

În zonă sunt echipaje de poliţie rutieră pentru măsuri privind traficul rutier. 

În judeţul Olt, începând de joi, este în vigoare un Cod portocaliu de caniculă. De joi dimineaţa şi până vineri dimineaţa au fost 10 incendii de vegetaţie uscată în judeţ. AGERPRES

×