x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ordonanța militară nu i-a speriat. Doi tineri din Galați, fără permis, au mers la plimbare cu mașina

Ordonanța militară nu i-a speriat. Doi tineri din Galați, fără permis, au mers la plimbare cu mașina

27 Mar 2020   •   14:08
Ordonanța militară nu i-a speriat. Doi tineri din Galați, fără permis, au mers la plimbare cu mașina

Doi adolescenți de 14 ani și de 17 ani sunt cercetați de polițiști după ce au condus pe drumurile publice fără permis de conducere și în ciuda măsurilor care restricționează circulația.

Este vorba despre două incidente separate produse joi, în județul Galați, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primul incident s-a produs în comuna Drăgănești. Un adolescent de 14 ani a furat mașina tatălui său și intrat cu aceasta într-un gard, după ce a pierdut controlul volanului. Polițiștii au fost informați despre incident prin numărul unic de urgență 112.

Adolescentul a intrat cu mașina într-un gard și a distrus-o. Polițiștii au mers imediat la fața locului și au stabilit că băiatul furase mașina tatălui, parcată în curtea locuinței.

Al doilea incident s-a produs în noaptea de joi spre vineri.

Polițiștii au descoperit, la volan, un tânăr de doar 17 ani. Acesta s-a ales cu dosar penal, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

„La data de 26 martie a.c., în jurul orei 23.45, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au oprit în trafic, la intersecția străzii Portului cu strada Ana Ipătescu, un autoturism condus de un minor, de 17 ani, din municipiul Galați. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați prin intermediul unui comunicat de presă.

Mediafax

×