x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pedofil, prins de o femeie jandarm din Baia Mare, care a intuit pericolul în care se aflau copiii

Pedofil, prins de o femeie jandarm din Baia Mare, care a intuit pericolul în care se aflau copiii

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   23:30
Pedofil, prins de o femeie jandarm din Baia Mare, care a intuit pericolul în care se aflau copiii

O femeie jandarm care a intervenit la un furt dintr-un magazin din Baia Mare a intuit pericolul în care se aflau trei băieți cu vârste de 13 și 14 ani, care îl însoțeau pe bărbatul de 40 de ani, suspectat de furt. Acesta întreținea de mai mult timp relații sexuale cu băieți minori.

Intuiția feminină a unei jandarmerițe din Baia Mare a dus la identificarea și reținerea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care de mai mult timp întreținea relații sexuale cu mai mulți băieți minori.

„Seara trecută (miercuri seara - n.r.), în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmi din care făcea parte si Andrada (femeia jandarm - n.r.), a fost solicitat să intervină într-un caz de furt dintr-un supermarket din Baia Mare. La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, însoțit de trei minori de 13 și 14 ani. Întrucât bărbatul manifesta un comportament suspect și încerca sa evite dialogul și privirea colegei noastre, Andrada a intuit că este ceva în neregulă”, spun jandarmii.

„În acel moment mi-am dat seama că întrebările mele trebuie să fie ferme, ca să-l pot face pe bărbat să spună adevărul. Am simțit despre ce este vorba, așa că am dus discuția în direcția dorită, până la momentul în care l-am făcut pe bărbat să recunoască că de mai mult timp întreține relații sexuale cu băieți minori", spune Andrada, femeia jandarm care a intuit pericolul în care se aflau cei trei băieți.

În urma controlului corporal, asupra individului au fost descoperite două telefoane mobile. Andrada i-a cerut să îi arate conținutul telefoanelor. Atunci a descoperit că mobilul acestuia conținea imagini cu mai mulți băieți minori. Tot în urma dialogului, bărbatul i-a arătat femeii jandarm și tatuajul de pe braț cu numele unui dintre băieții care îl însoțea, despre care a recunoscut că întreținea relații sexuale de mai mulți ani.

Bărbatul este înregistrat în bazele de date cu infracțiuni de tâlhărie și furt calificat pentru care a ispășit în trecut o pedepsă cu închisoarea.

Actele de sesizare, împreună cu cele două telefoane mobile găsite asupra bărbatului au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare, urmând a se continua procedurile legale care se impun.

Femeia jandarm a povestit ulterior că în acest caz au ajutat-o mult experiența de peste 19 ani în domeniul ordinii publice, dar și faptul că, fiind mamă a trei copii, a intuit pericolul situației.

Andrada lucrează în Jandarmeria Română din anul 2005 si este încadrată la Detașamentul Mobil Baia Mare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: femeie jandarm pedofil