x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 100 de călători sunt blocați într-un tren, în gara Fetești

Peste 100 de călători sunt blocați într-un tren, în gara Fetești

20 Iun 2016   •   15:36
Peste 100 de călători sunt blocați într-un tren, în gara Fetești
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Un tren care trebuia să ajungă la ora 15.00 la Bucureşti, a rămas blocat pe şine în apropiere de Cernavodă. Locomotiva s-a defectat iar călătorii au trebuit să aştepte să vine o altă locomotivă de la Feteşti. În tren sunt peste 100 de persoane, marea lor majoritate au pierdut legăturile cu alte trenuri care urmau să-i ducă din capitală către destinațiile lor. Trenul Interegio 1582 a plecat din gara Constanţa cu destinaţia Bucureşti Nord la ora 13.00 iar acum staționeayză în gara Fetești.


Reprezentanţii CFR transmit călătorilor care aveau legături din Bucureşti spre alte destinaţii că biletele lor rămân valabile şi vor încerca să le asigure alternative pentru a ajunge la destinaţii. Cei care vor renunţe la călătorie vor primi banii înapoi. Sunt situaţii în care se ia în calcul chiar cazarea călătorilor în Bucureşti pentru la următoarea legătură spre destinaţia pentru care cumpăraseră bilete.


Mai mulţi călători au coborât din tren şi fac autostopul să ajungă în capitală. Unele familii sunt însoţite şi de copii.

Sursa: ziuaconstanta.ro

×
Subiecte în articol: CFR calatori tren defect interegio