x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 47.000 de gălățeni, la un pas de executare silită, deoarece nu și-au plătit taxele locale

Peste 47.000 de gălățeni, la un pas de executare silită, deoarece nu și-au plătit taxele locale

07 Iul 2021   •   11:15
Peste 47.000 de gălățeni, la un pas de executare silită, deoarece nu și-au plătit taxele locale

Peste 47.000 de gălățeni sunt la un pas de executare silită deoarece nu și-au plătit taxele și impozitele locale, dar și amenzile datorate bugetului local.

Pentru a evita blocarea conturilor sau alte popriri, cei care au restanțe pe primele șase luni trebuie să plătească datoriile cât mai curând cu putință.

„Pentru neplata impozitelor și taxelor locale la termenul scadent din 31 martie 2021, Serviciul Urmărire și Executare Silită, Amenzi din cadrul Primăriei municipiului Galați a emis 47.605 somații și titluri executorii, demarându-se astfel procedura de executare silită în vederea recuperării debitelor restante, în conformitate cu dispozițiile art. 220 si art. 230 din Legea nr. 207/2015 privind codul de procedura fiscala, cu modificările și completările ulterioare", precizează Primăria Galați.

Dacă în termen de 15 zile de la comunicarea somației și a titlului executoriu nu se stinge debitul, se continuă măsurile de executare silită, mai spun reprezentanții Primăriei. Plățile pot fi făcute la ghișeu, prin sistemele bancare și on-line pe platforma națională www.ghiseul.ro.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: executare silita