x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Petrecere cu droguri într-o zonă de campare, în Vâlcea. Polițiștii au fost alertați de localnici

Petrecere cu droguri într-o zonă de campare, în Vâlcea. Polițiștii au fost alertați de localnici

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2023   •   20:45
Petrecere cu droguri într-o zonă de campare, în Vâlcea. Polițiștii au fost alertați de localnici

Polițiștii au descoperit că mai mulți oameni care au campat lângă o localitate din Vâlcea aveau asupra lor droguri. Anchetatorii au ajuns în zonă după ce localnicii s-au plâns de comportamentul turiștilor.

Potrivit Poliției, sâmbătă, în jurul orei 05.00, polițiștii Secției nr. 2 Milcoiu au fost sesizați, prin apel la 112, despre faptul că, în localitatea Galicea, mai multe persoane „au campat în zonă și au un comportament nefiresc”.

La fața locului, polițiștii au descoperit 28 de persoane, despre care s-a stabilit că au campat în zonă din data de 23 martie. Mai multe persoane aveau asupra lor droguri și au fost duse la audieri.

„Urmare a controlului corporal efectuat asupra persoanelor în cauză, precum și al autovehiculelor identificate, polițiștii au descoperit asupra a 11 persoane, mai multe substanțe interzise la deținere (hașiș, cannabis, ciuperci halucinogene, timbre LSD și altele). Cele 11 persoane depistate au fost conduse ulterior pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea”, au explicat polițiștii.

La final două persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: petrecere droguri