x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Petrecere imensă, spartă de polițiștii brașoveni

Petrecere imensă, spartă de polițiștii brașoveni

14 Feb 2021   •   18:11
Petrecere imensă, spartă de polițiștii brașoveni
Sursa foto: Foto: observator.tv

În plină pandemie COVID-19, polițiștii au interrupt, sâmbătă noapte, o petrecere organizată în Brașov. În urmă mai multor controale efectuate de către polițiștii locali, s-a descoperit o petrecere ilegală la care participau circa 200 de persoane,.

Polițiștii au identificat o locație pe raza orașului, în interiorul căreia au fost desoperite 201 de persoane, ce participau la un eveniment privat, fără a fi respectate măsurile de protecție individuală și cele privind diminuarea impactului riscurilor, potrivit prevederilor Legii nr. 55/2020, susțin autoritățile locale, citate de Antena3.

Polițiștii au legitimat toate persoanele, fiind identificat și organizatorul evenimentului privat. Toată lumea a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Ca urmare a intervenției polițiștilor, evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

Organizatorii petrecerii au fost duși la secție pentru a da explicații

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că locația prezenta caracteristicile unui club, iar pentru a pătrunde în locație și a participa la eveniment, se solicita o taxă de intrare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că toate activitățile comerciale derulate se desfășurau în afara cadrului legal, sens în care a fost confiscată suma de 7.800 lei și s-a procedat la ridicarea mai multor bunuri, constând în băuturi alcoolice și nealcoolice, în valoarea de aproximativ 10.000 lei.

Totodată, organizatorii au fost invitați la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea continuării verificărilor și reconstituirii evenimentelor.

×
Subiecte în articol: petrecere in pandemie